Els nostres serveis

Estalvi i eficiència energètica: impulsa amb nosaltres la teva empresa!

Redueix una de les despeses principals de la teva empresa de forma eficient i sostenible amb el medi ambient, i compleix alhora amb la normativa.

Amb els nostres serveis energètics obtindràs:

  • Les dades del teu consum d’energia actual
  • L’acompliment de la normativa al 100%
  • La garantia de reducció de la despesa sense inversió inicial
  • Informes, avaluació i assistència tècnica d’experts en energia
  • Pressupost GRATUÏT i sense compromís
  • Un millor rendiment del teu negoci

Projectes per a la indústria i altres edificis destinats a l’activitat empresarial

Estabanell Energia som una empresa especialitzada en l’eficiència energètica d’edificis, amb un equip de professionals qualificats i amb una àmplia experiència en projectes d’estalvi energètic, tant industrial com de diferents sectors i característiques

Eficiència energètica

En empreses i indústries, la maquinària conjuntament amb la climatització, suposen gairebé el 90% de l’energia total consumida en el sector:

50%-65%
Les línies de producció, sistemes d'emmagatzematge i la logística
15%-25%
Il·luminació
10%-15%
Climatització

Mitjançant la instauració de mesures per millorar l’eficiència energètica de les instal·lacions, sistemes de suport a l’arrancada en fred…s’aconsegueixen estalvis de fins al 30% del consum d’energia elèctrica.

En aquests projectes, obtenir una eficiència energètica industrial, és fonamental per optimitzar les instal·lacions que, juntament amb l’aplicació de millores, es tradueixen directament en estalvis reflectits en els comptes, sense realitzar cap inversió.

Les solucions, per part dels nostres gestors i assessors energètics, arriben a estalvis energètics industrials de fins al 30% del consum elèctric. El període de temps d’aquests projectes varia des dels 3 anys fins els 7, segons la complexitat del projecte.

Què fem per tu?

Per a cadascuna de les instal·lacions de l’edifici, realitzem un seguiment del patró de consum i analitzem les condicions de contractació.

Ens permet optimitzar el cost energètic i econòmic del teu negoci, i generar estalvis per a la teva empresa, que podràs destinar a impulsar-la.

Examinem, proposem i apliquem les millors pràctiques en eficiència energètica, desenvolupades en l’exercici de la nostra llarga i àmplia experiència. Així com en assessorament en la gestió de subvencions i implantació de normes de gestió energètica i mediambiental, d’acord amb les novetat regulatòries.

Mitjançant el monitoratge i la instauració de mesures correctores, com son la instal·lació de variadors de freqüència, els analitzadors de xarxes i les bateries de condensadors, i la realització d’un manteniment preventiu, anticipem el teu negoci a una possible fallida de les instal·lacions.

Per poder aconseguir un estalvi en la factura de la llum, és necessari elaborar una anàlisi en profunditat, tant de l’estructura de consums com del cost energètic, ja que una gran part del cost de la factura depèn del terme d’energia. D’aquesta manera, Estabanell Energia identifica els possibles sobrecostos que puguin existir en totes les àrees de contractació i els redueix aplicant les mesures correctores oportunes.

Realitzem projectes de millora en instal·lacions i edificacions, des de punts consumidors d’energia com il·luminació o climatització, fins a aïllaments tèrmics interiors i exteriors de façanes. També realitzem instal·lacions de sistemes de generació d’energia renovable per a la reducció del consum i les emissions de CO2, i la generació d’un major i millor autoabastiment energètic.

Realitzem projectes d’il·luminació LED de manera professional, visitant i analitzant les instal·lacions lumíniques del client i la normativa vigent segons el tipus d’ús, utilitzant softwares professionals, com Dialux, per calcular les especificacions tècniques dels equips a instal·lar. I tot, finançat amb els propis estalvis que genera el projecte.

Des de l’1 de juny de 2013, per poder llogar o vendre un habitatge, un local o un immoble, és obligatori tenir un certificat energètic on es classifiquen els edificis en funció de l’energia que consumeix i de les emissions de CO2 dels mateixos. Estabanell Energia realitzem aquesta certificació energètica amb els millors professionals en la matèria.

Els beneficis d’invertir en una instal·lació d’autoconsum fotovoltaic

La instal·lació d’autoconsum fotovoltaic és una solució energètica alternativa, realment rendible i sostenible, que adopten cada vegada més usuaris. Per aquesta raó, és important comptar amb una companyia especialitzada per a la seva instal·lació i assessoria, de cara a obtenir un òptim aprofitament.

Amb aquesta tecnologia, les empreses contribueixen, a més a més, a preservar el medi ambient en aprofitar l’energia solar que, per exemple, contribueix a la reducció de gasos d’efecte hivernacle, principals causants de l’escalfament global. I també, permet rebaixar substancialment la seva despesa energètica.


La producció d’energia solar afavoreix l’autoconsum, el que significa un estalvi significatiu en la despesa de la llum. S’ha calculat que l’estalvi, durant el dia, pot estar entre el 90% i 100%.

Entre 5 i 10 anys triga una empresa en amortitzar la inversió, amb la col·locació de panells solars; mentre que tindrà a la seva disposició aquests dispositius per un període de 25 anys de vida útil.

Per a un òptim rendiment de la instal·lació de panells solars, és important comptar amb una empresa especialitzada com Estabanell Energia.

És imprescindible treballar sota els paràmetres d’un pla energètic, adaptat als requeriments de la seva empresa o indústria, així com la instal·lació i el manteniment dels panells solars.

Cada vegada més, les empreses aposten per la instal·lació d’autoconsum fotovoltaic per aprofitar l’energia solar. Mitjançant la col·locació de panells a les teulades, adopten una font d’energia més neta i barata.