Hola, Som Estabanell Energia
i teníem moltes ganes de saludar-te!

Feia dies que t’esperàvem! Perquè, ja deus saber, que el més important per a nosaltres ets tu. Per això, resolem alguns dels dubtes que puguis tenir a l’hora de passar-te a Estabanell Energia o de gestionar les teves dades, si ja tens Estabanell Energia.

Vols passar-te a Estabanell Energia? A tot, hi pensem nosaltres.

Molt fàcil! Només has de consultar els nostres Plans Llar, si ens vols a casa teva, o els nostres Plans Negoci, si ens vols a la teva empresa. Omplint el formulari ràpid que hi trobaràs posarà en marxa el nostre equip d’Atenció al Client que s’encarregarà de tot.

Com contactar amb nosaltres?

Tens totes les opcions al teu abast! Només cal que facis clic aquí. I, recorda que, sempre que ens truquis, trobaràs persones, no màquines!

Fer-se d’Estabanell Energia, té cap cost?

Cap ni un! Assegura’t, però, que no tens cap compromís de permanència amb la teva companyia actual. Si necessites un cop de mà, podràs comptar amb nosaltres.

Hi ha permanència amb Estabanell Energia?

Per a la teva llar, cap ni una! La nostra relació amb tu amb es basa en la confiança.

Ets d’Estabanell Energia i tens algun dubte per resoldre

Quines gestions pots fer a través de l’Oficina Virtual?

 • Gestionar les teves dades personals i de contacte.
 • Consultar el teu historial de facturació.
 • Gestionar i consultar el detall del teu contracte.
 • Gestionar els teus pagaments.

Com canviar el meu compte corrent bancari?

A través de l’Oficina virtual. Només cal omplir els camps del contracte que vols modificar i quedaran immediatament registrats. Pots donar-te d’alta a l’Oficina Virtual a través del nostre web.
Si ho prefereixes, pots fer el canvi de compte bancari a les nostres oficines o a través del correu electrònic atc@estabanell.cat. Cal que presentis el comprovant de l’entitat bancària on aparegui el teu nom com a titular del contracte, el teu Document d’Identitat (DNI) i el número de compte corrent.

Com canviar de nom la pòlissa de contracte de subministrament sense canviar la potència?

Per a fer possible aquesta gestió, cal que et posis en contacte amb nosaltres i que tinguis a mà la següent documentació. Així, ho farem tan ràpid com necessitis!

 • Fotocòpia del DNI, del CIF o del NIF.
 • Fotocòpia de les quatre primeres pàgines de l’escriptura del pis o el local (cal que hi aparegui el nom del propietari i l’adreça de la finca) , còpia del rebut de contribució (IBI) o contracte de lloguer.
 • Comprovant bancari on aparegui nom del titular i número de compte corrent al qual es vulgui associar el subministrament.
 • En cas que estiguis fent la gestió a nom d’una altra persona, l´autorització corresponent.

Telèfon mòbil i correu electrònic del titular i, en el seu cas, de la persona autoritzada.

Com posar-te en contacte amb nosaltres, amb aquesta documentació?

Per  correu electrònic a atc@estabanell.cat, per correu ordinari postal o de forma presencial en una de les nostres oficines d’Atenció al Client.
Un cop rebuda, elaborarem una nova pòlissa de subministrament elèctric al teu nom. Si no pots realitzar aquest tràmit en persona, t’enviarem dues còpies de la nova pòlissa per correu ordinari o electrònic per tal de que puguis retornar a Estabanell Energia una de les dues còpies signada i ja està fet!

Com sol·licitar un augment o una reducció de la potència contractada?

Per sol·licitar la modificació de la potència contractada, cal fer una petició prèvia a través del nostre correu electrònic atc@estabanell.cat i comunicar-nos la nova potència que necessites. Si vols saber quina potència et convé més, pots consultar aquest valor amb el teu instal·lador, que és qui coneix millor la teva instal·lació. A continuació, gestionarem la sol·licitud a la teva distribuïdora.
En cas necessari, el departament tècnic de la distribuïdora elaborarà un informe on s’indicarà quines reformes o modificacions ha de dur a terme el teu instal·lador per adequar la instal·lació a la nova situació. Juntament amb l’informe tècnic, et lliurarem una carta on s’indicarà la documentació que ens hauràs de presentar d’acord amb la normativa vigent, així com el preu de l’augment de potència.

Quina documentació necessites per demanar un augment de potència?

 • Has de comptar amb el Butlletí de Reconeixement (BRIE), fet pel teu instal·lador, en cas que l’augment de potència no inclogui un canvi d’activitat, no es tracti d’un local públic (en cas contrari caldria elaborar un projecte tècnic elèctric) i/o que la potència sol·licitada no superi el 50% de la potència màxima admissible segons la documentació tècnica presentada en el moment de la contractació del subministrament elèctric.
 • Necessites el Certificat d’Instal·lacions Elèctriques en baixa tensió (MTD / CIE), amb acusament de rebuda de la Declaració Responsable, expedit pel teu instal·lador, segons el tipus de subministrament, en cas que la potència que sol·licitis superi el 50 % de la potència màxima admissible segons la documentació tècnica presentada en el moment de la contractació del subministrament elèctric.

Vols reduir potència?

Per a les peticions de reducció de potència, no caldrà que presentis cap certificat elèctric.

Com contractar el subministrament elèctric per a un nou habitatge?

Només cal que ens ho expliquis! Ens pots fer arribar la teva sol·licitud de subministrament elèctric, per a un o diversos subministraments, mitjançant:

La informació necessària per poder contractar el subministrament d’un nou habitatge és:

 • Còpia del DNI/NIF del sol·licitant o persona autoritzada, en cas que el sol·licitant sigui una empresa o societat.
 • Butlletins de l’instal·lador: Certificat d’Instal·lació Elèctrica (CIE), Registre d’Instal·lacions Tècniques de Seguretat de Catalunya (RITSC) i acusament de recepció de la Declaració Responsable (DR).
 • Número de CUPS (Codi Universal del Punt de Subministrament).
 • Còpia de la cèdula d’habitabilitat.
 • Primera ocupació (no es necessària per a noves promocions).
 • Escriptura de la propietat o contracte de lloguer.
 • En el cas que el sol·licitant no sigui el titular de la sol·licitud, es necessari presentar autorització, SEPA, poders i document de constitució d’empresa, a més de la còpia del DNI/NIF de la persona autoritzada.
 • Telèfon y direcció electrònica de contacto.
 • Comprovant bancari.