Coneix-nos

A Estabanell Energia impulsem un model energètic sostenible. T’escoltem, parlem amb tu i treballem amb total respecte per l’entorn natural, tot acompanyant iniciatives del sector social

Compromesos
amb la lluita contra
l’emergència climàtica

A Estabanell Energia impulsem un model energètic sostenible, eficient i respectuós amb el medi ambient. Això és possible perquè comercialitzem energia verda, certificant el seu origen de fonts 100% renovables.

La nostra gestió i el nostre compromís és que paguis un preu just per l’energia verda que consumeixes i que alhora, entre tots i totes, contribuïm en la lluita contra el canvi climàtic.

La nostra missió:
el teu benestar

A Estabanell Energia t’escoltem i parlem amb tu, per conèixer millor les teves necessitats. De l’experiència acumulada, sabem que el més important és el teu benestar i el de les persones que t’envolten.

Per això, el nostre catàleg de plans i de serveis s’ajusta a les teves necessitats, i està pensat perquè gaudeixis sempre de tot el confort, sense haver-te de preocupar per res més.

Vols saber quant pots estalviar, apostant per l’energia verda? Deixa de preocupar-te per la factura de la llum! Entra al simulador!

Innovadors i amb la mirada posada en el present i el futur

La nostra capacitat d’innovar, ens porta a fomentar i liderar iniciatives destinades a impulsar el canvi de model energètic amb l’ús exclusiu de renovables. Això ja comporta nombrosos avantatges socials, energètics, ambientals i econòmics, tant a nivell global com individual i local. D’aquí, el nostre compromís actiu en associacions, institucions i projectes nacionals i internacionals amb els que col·laborem per un futur energètic social i mediambientalment sostenible i eficient.

Treballem amb total respecte per l’entorn natural. Per això, l’energia que comercialitzem és d’origen verd 100% i certifiquem que prové de fonts renovables com la generació hidràulica – amb salts d’aigua propis -, la solar, la hidràulica i la de biogàs.

Col.laborem amb: